Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

La Berislăveşti se va construi o grădiniţă cu program prelungit

Primarul localităţii Berislăveşti, Ion Buşagă, a reuşit să obţină finanţare europeană pentru construcţia unei grădiniţe cu program prelungit, unde vor învăţa, vor mânca, vor dormi şi se vor juca peste 30 de copii. Investiţia a prins finanţare pe PNDR, Măsura 7.2. datorită implicării primarului Buşagă, care s-a mişcat foarte repede cu documentaţia necesară.

Construcţia va fi una modernă, la standarde europene, cu săli de clasă, săli de dormit, sală de mese, loc de joacă. Părinţii care lucrează şi fac naveta în altă localitate nu vor mai avea grija copiilor, pentru că îi vor putea înscrie la grădiniţa cu program prelungit, unde vor beneficia de tot ce au nevoie.

„Suntem printre primii din Vâlcea care accesează fonduri europene pentru construirea unei grădiniţe cu program prelungit în mediul rural prin acest program. Grădiniţa o vom construi în clădirea pe care am cumpărat-o de la fosta Cooperaţie de Consum. Se află peste drum de Dispensarul Medical din Berislăveşti”, ne-a spus primarul Ion Buşagă.