Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: primaria municipiului Ramnicu Valcea

RÂMNICU VÂLCEA: Lucrările de modernizare a Pieței Centrale și a Ștrandului Ostroveni sunt în grafic

Foto: primaria municipiului Ramnicu ValceaÎn urma vizitei primarului interimar Ion Gigi Matei de joi, 24 martie a.c., la cele două obiective de investiţii care au fost demarate la jumătatea anului 2015 în Râmnicu Vâlcea – Piaţa Centrală şi Ştrandul Ostroveni, s-a constatat că lucrările sunt în grafic, ne transmite Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea printr-un comunicat de presă.

Edilul a constatat faptul că în ciuda vremii nefavorabile, ritmul de execuție este foarte bun. Lucrările la Piața Centrală sunt realizate într-un procent de peste 60 % iar Ștrandul Ostroveni o lucrare extrem de interesantă și spectaculoasă prinde contur.

Lucrările la Ştrandul Ostroveni înaintează destul de repejor, astfel încât, în luna iunie, unul din cele mai moderne Complexe Spa şi de Agrement din Oltenia va fi gata pentru a-i primi pe toţi care merg în mod obişnuit la ştrand, şi nu numai. Vestea bună este că complexul va avea două bazine în interior, unul de apă dulce şi unul de apă sărată, şi saună şi va rămâne deschis toată perioada anului, indiferent de anotimp.