Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: captura video Politia Locala Ramnicu Valcea

VIDEO: Prinşi distrugând afişe

Foto: captura video Politia Locala Ramnicu ValceaSâmbătă, 14 mai a.c., poliţiştii locali au prins, cu ajutorul Sistemului de Supraveghere video al municipiului Râmnicu Vâlcea, trei persoane care au distrus afişe electorale. Astfel, în jurul orei 11:03, s-a constatat prin intermediul unei camere video, amplasate la intersecţia B-dului Tudor Vladimirescu cu Str. Gen. Gh. Magheru, că o persoană de sex masculin ce se deplasa pe trotuarul de lângă panoul de afişaj electoral amplasat în locul special stabilit, a început să dezlipească două afişe electorale, legal expuse pe acesta.

La foarte scurt timp, persoana a fost depistată în zona imediată a locului faptei, fiind interceptată şi condusă la sediul Poliţiei Locale a Municipiului Râmnicu Vâlcea, unde a fost stabilită identitatea sa. Aceasta se numeşte G. Samir, în vârstă de 37 ani, domiciliat în oraşul Călimăneşti. Deoarece Poliţia Locală nu are stabilite atribuţii pentru sancţionarea contravenţională pe legea pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, persoana a fost transportată şi predată la sediul IPJ Vâlcea, pentru continuarea procedurilor specifice şi aplicarea măsurilor ce se impun. Din vizionarea imaginilor de pe camerele video, s-a constatat că G. Samir a mai făcut şi vineri, 13 mai, în jurul orei 12.43, acelaşi faptă.

Tot sâmbătă, 14 mai a.c., în jurul orei 17:34, cu ajutorul Sistemului de Supraveghere video, s-a depistat la intersecţia b-dului Tudor Vladimirescu cu strada Gen. Gh. Magheru, că doi tineri, care se aflau într-un grup de cinci tineri ce se deplasau pe trotuarul de lângă panoul de afişaj electoral amplasat în locul special, au început să dezlipească afişe electorale. Din verificarea înregistrărilor video s-a constatat că cei doi se numesc D. Daniel Marian, domiciliat în Ocnele Mari şi C. Ilie Adrian, domiciliat în Râmnicu Vâlcea, ambii în vârstă de 22 ani. Şi în cazul lor, au fost transportaţi şi predaţi Poliţiei Română a municipiului Râmnicu Vâlcea- Biroul Ordine Publică Urbană, persoanele fiind predate pe bază de proces-verbal, pentru continuarea procedurilor specifice şi aplicarea măsurilor ce se impun.

Video: Politia Locala Ramnicu Valcea