Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

Proxeneţi, agresori şi tâlhari, prinşi de poliţişti în ultima săptămână

foto arhiva Vocea ValciiÎn doar o săptămână, poliţiştii au depistat nu mai puţin de 197 de persoane care erau date dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată. Dintre aceştia, 94 de persoane erau certate cu legea, 75 dintre ei având emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 12 aveau mandate de arestare preventivă, 2 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar în 5 situaţii existau emise sentinţe penale de internare.

Poliţiştii au anunţat că este vorba despre proxeneţi, agresori sau tâlhari, dând şi trei exemple în acest sens. Primul exemplu este cel al unui bărbat de 38 de ani, din București, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracțiunii de proxenetism. A doua persoană urmărită, iar ulterior depistată este un bărbat de 25 de ani, din comuna Găgești, județul Vaslui, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 2 ani, pentru comiterea de infracțiunii de vătămare corporală gravă. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Vaslui.

Cel de-al treilea exemplu este cel al unui tânăr de 30 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 4 ani pentru tâlhărie.