Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT GRAV pe DN 7: Impact între un tir, un autotractor şi o autoutilitară

Un nou accident rutier grav a avut loc pe DN 7, pe raza judeţului Vâlcea, un tir, un autotractor şi o autoutilitară intrând în coliziune. S-a întâmplat joi, 12 noiembrie 2015, în jurul orei 12.29, la km 184+400m, la ieșirea din localitatea Bujoreni către Călimănești, traficul rutier fiind blocat timp ce o oră.

Vinovat de producerea accidentului este şoferul Marian V., de 49 de ani, din mun. Bucureşti, care conducea un ansamblu de vehicule format din autotractorul ce tracta o semiremorcă, el nepăstrând distanţa corespunzătoare în mers faţă de un alt autotractor, condus de Sandu T., de 48 de ani, din oraşul Stei. Omul a încercat să evite coliziunea, însă până la urmă a acroşat cu partea dreaptă faţă a autotractorului partea stânga spate a semiremorcii, iar mai apoi a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de Nicolae C., de 43 de ani, din oraşul Călan, judeţul Hunedoara.

„În urma impactului a rezultat, rănirea gravă a lui C. Nicolae de 43 de ani, diagnostic: fracturi costale, contuzie genunchi, escoriaţii torace. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.