Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Şoferi fără permis şi cu maşinile neînmatriculate, depistaţi pe şoselele vâlcene

Zilnic, agenţii rutieri depistează în trafic şoferi care se urcă la volan fără permis de conducere sau în maşini pe care „au uitat” să le înmatriculeze. Numărul conducătorilor auto care au tupeul de a comite astfel de infracţiuni este într-o continuă creştere, numai miercuri, 11 iunie, rutierii descoperind patru şoferi infractori în trafic.

Aşadar, în comunei Popeşti DN 65 C, Lucian G. – de 25 ani, a condus o motocicletă marca KINTACO, fără a poseda permis de conducere şi fără ca aceasta să fie înmatriculată în circulaţie. El s-a ales astfel cu un dosar penal.

Tot în Popeşti a fost depistat şi Constantin M., de 47 de ani, din municipiul Slatina, jud. Olt, care conducea pe DJ 677F – Popeşti, un autoturism, care era radiat din circulaţie. În cauză, s-a întocmit dosarul penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 334, alin. 1 din C. Penal.

De asemenea, în data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20.10, Ion C., de 57 ani, a condus un autoturism pe DJ 605 A – Berbeşti, fără a poseda permis de conducere. Astfel, el s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Şi miercuri spre joi noaptea, în jurul orei 00.59, Alexandru C., de 29 ani, din municipiul Timişoara, judeţul Timiş, a fost prins conducând DN7 – Bujoreni un autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal.