Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT: Crimă odioasă la Voiceşti. Şi-a sufocat mătuşa cu o pernă

O bătrână de 78 de ani din Voiceşti a fost omorâtă în chinuri chiar de nepoata sa. Tragedia s-a întâmplat duminică seara, 16 martie 2014, în jurul orei 21.00, atunci când Ana Costea şi nepoata sa Mihaela Cernea – 60 de ani, s-au luat la ceartă din motive încă neştiute. La un moment dat, cele două s-au luat la bătaie. Nervoasă peste măsură, Mihaela Cernea a luat o pernă şi a sufocat-o pur şi simplu pe mătuşa ei de 78 de ani, bătrână murind în câteva minute.

După ce şi-a dat seama ce a făcut, femeia s-a dus la Poliţia din Drăgăşani şi şi-a mărturisit fapta. O echipă formată din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Vâlcea şi Biroul de Investigaţii Criminale Drăgăşani s-a dus la faţa locului, găsind-o pe bătrână fără suflare.

Trebuie menţionat că, Mihaela Cernea locuia din data de 3 martie a.c. în casa mătuşii sale din Voiceşti, ea având cetăţenie suedeză.

Corpul neînsufleţit al bătrânei a fost dus la morgă pentru a i se face autopsie, iar criminala a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând a fi dusă în faţa instanţei de judecată şi propusă pentru arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de omor calificat.