Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TRAGEDIE în HANDBALUL ROMÂNESC!

Tragedie în handbalul românesc, după ce duminică noaptea, 15 noiembrie 2015, autocarul echipei CSU Târgovişte a fost lovit din plin de un camion. Trei tineri handbalişti au murit, alţi 11 sunt în stare gravă, printre care şi antrenorul şi preşedintele echipei.

Accidentul rutier a avut loc pe DN 2 E 85, la ieşirea din Râmnicu Sărat spre Focşani, când echipa de handbal masculin CSU Târgovişte se întorceam de la un meci ce a avut loc la Focşani.

La un moment dat, conform martorilor accidentului, şoferul microbuzului în care se aflau sportivii a oprit pe marginea drumului sesizând că sunt probleme la motor. Din nefericire, în acest timp şoferul unui camion încărcat cu cherestea nu a văzut microbuzul oprit, lovindu-l violent şi târându-l zeci de metri până într-un şanţ.

Impactul a fost extrem de puternic, trei handbalişti decedând, iar alte 11 persoane din microbuz suferind răni grave, o parte din ele fiind transportate cu elicopterele SMURD la spitale din Bucureşti. Cei trei handbalişti care au murit sunt: Robert Burcă (19 ani, student), Daniel Bârloagă şi Daniel Manda (împrumutat de la CSM Ploieşti).

De asemenea, transportat la spital a fost şi şoferul camionului, care a leşinat în momentul în care a văzut ce tragedie a produs.