Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Noul antrenor al HCM vrea buget mai mare pentru a atinge performanţele Oltchim-ului

Noul antrenor al echipei de handbal feminin HCM Râmnicu Vâlcea, Constantin Ştefan, a fost prezentat zilele trecute la Sala Sporturilor Traian din municipiu, acestuia impunându-i-se ca obiectiv aducerea echipei vâlcene în primele opt echipe din România.

Sigur, acesta a fost realista şi a declarat că pentru a face performanţă, cum a făcut Oltchim-ul, este nevoie de un buget mult mai mare decât până acum, dar şi de noi jucătoare cu care să schimbe complet stilul de joc al HCM.

Constantin Ştefan speră să readucă suporterii la Sala Sporturilor Traian, dar pentru acest lucru are nevoie ca echipa să joacă spectaculos şi să obţină rezultate bune.

„Este o provocare, prima dată când lucrez în segmentul feminin, sper ca experienţa mea să aducă un plus de valoare echipei. Vă asigur că echipa va avea o faţă nouă, un joc modern, numai la victorie, care va aduce suporterii în tribună. Eu sunt prin excelenţă un antrenor care iubeşte apărarea, dar trebuie să munceşti mult în defensivă.

Cu siguranţă, HCM va avea una dintre cele mai bune apărări din handbalul feminin. Vâlcea înseamnă mult pentru handbalul feminin, dar trebuie să facem o diferenţă între ce a fost şi ce este, trebuie răbdare şi buget mai mare pentru a putea ajunge la performanţele anterioare ale Oltchimului. Un obiectiv realist, cred că este clasarea pe locurile 5-8, tot ce este peste, va fi un bonus, nu vreau să creez presiune, eu vreau să fac o echipă” – a spus noul antrenor al HCM Râmnicu Vâlcea, pentru prosport.ro