Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Interviu Alexandru Pelici: „Din păcate şansele rămân mici”

Antrenorul vâlcenilor, Alexandru Pelici, este mulţumit de atitudinea de care au dat dovadă elevii săi la meciul de pe propriul teren cu Unirea Târlungeni şi speră la un succes şi în runda viitoare de la FC Caransebeş. Tehnicianul timişorean ştie că şansele de accedere la play-off rămân mici şi că decisive o să fie rezultatele înregistrate de Unirea Târlungeni şi Olimpia Satu Mare.

– Alex, cum a fost meciul cu Unirea? Mulţumit de elevi?
– A fost un meci cu încărcătură deosebită, aveam mare nevoie de punctele puse în joc. Din punctul meu de vedere, am dominat poziţional şi ca posesie, de la un capăt la celălalt, Tărlungeni a venit să se apere cât mai bine şi să ne surprindă pe atac rapid şi contraatac, ceea ce a şi reuşit. Începutul de joc a fost unul cum nu se poate mai prost, am primit gol la o minge simplă, o lipsă de marcaj, apoi a fost ce le convenea adversarilor, să apere acest rezultat şi să îşi încerce norocul pe contre. Au mai avut două ocazii importante, la 0-1 şi la 2-1. Mă bucur că am avut puterea să revenim în joc, să înscriem de două ori şi să ne adjudecăm cele trei puncte, îmi felicit jucătorii pentru determinare şi pentru ambiţie.

– Terminăm sezonul regulat la Caransebeş. Ce şanse de a mai prinde play-off-ul sunt?
– Da, mai avem un meci, încercăm să scoatem maximum din jocul de la Caransebeş. În momentul acesta, nu mai depindem doar de noi, nici în situaţia în care batem la Caransebeş, nu e sigur că vom prinde play-off-ul, pentru că stăm la mâna rezultatelor celor de la Satu Mare şi Tărlungeni. Determinare s-a văzut în toate jocurile, echipa este într-un moment de reconstrucţie, a pornit la drum cu un obiectiv, pe parcurs s-a reconsiderat obiectivul, anume reformarea echipei şi accederea în play-off, speranţe mai sunt.

– Ce spui de ospeţi care au acceptat să joace gratis până la finalul campionatului?
– Unirea Târlungeni este o formaţie pe care eu o felicit din toate punctele de vedere are jucători de caracter, ştiţi în ce condiţii joacă şi atât cât pot, dau la fiecare joc. Am câştigat şi cu şansă, Târlungeni a mai avut două ocazii mari, dar şi noi am avut două bare la Slatina. Şansa a fost acum de partea noastră, poate şi pentru că ne-am dorit mult să câştigăm, am condus jocul de la un capăt la celălalt.