Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ANUNŢ pentru SUPORTERI: Excursie organizată pentru meciul CSM – Poli Timişoara

În şaisprezecimile Cupei României, CSM Râmnicu Vâlcea va juca împotriva celor de la Poli Timişoara, meci extrem de important pentru vâlceni, mai ales că timişorenii au bătut de curând Steaua.

Din nefericire, Federaţia Română de Fotbal a decis ca meciul să aibă loc pe Stadionul “Nicolae Dobrin” din Trivale – Argeş, pentru că partida urmează să fie televizată în nocturnă în data de 22 septembrie 2015, de la ora 20.00.

Ca atare, conducerea CSM Râmnicu Vâlcea a decis să organizeze o excursie pentru suporterii vâlceni, în speranţa că se vor duce în număr cât mai mare pentru a susţine echipa într-un meci vital.

„În baza unei colaborări cu o firmă de transport, se organizează excursie la meciul din saisprezecimile Cupei României dintre CSM Râmnicu Vâlcea si ACS Poli Timişoara!

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0724.364079 sau la baza sportiva din Zavoi (secretariat), pana luni la ora 13.00! Plecarea este marţi, ora 17.00, din fata Stadionului din Zăvoi! Costul excursiei este 25 RON in care este inclus transportul si intrarea la meci!” – a anunţat conducerea CSM Râmnicu Vâlcea.