Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Micuții fotbaliști de la CS Hidro Râmnicu Vâlcea, locul II la Turneul Atletico Madrid Cup 2017

Micuții fotbaliști de la CS Hidro Râmnicu Vâlcea, grupa 2011, s-au întors acasă victorioși, ocupând locul II în Turneul Atletico Madrid Cup 2017, unul din cele mai mari turnee naționale, ce a avut loc la București în weekend-ul 02-04 iunie, la care au participat 30 de echipe din toată țara.

Antrenorii Narcis Enăchescu și Octavian Iordache merită felicitări pentru performanță, dar și ci 10 mici jucători de numai 5-6 ani care au jucat 5 meciuri de excepție pe terenurile Bazei Sportive Atletico Madrid.

Pe toată perioada competiției sportive, lotul de jucători, antrenorii și părinții au fost cazați la Hotel Phoenicia Express, unde au beneficiat de servicii de calitate și activități de relaxare. Echipa fotbaliștiilor SC Hidro grupa 2011, au urmat un program fix de odihnă și alimentație sub comanda domnilor antrenori, lucru care a contribuit la victoria vicecampionilor. Turneul continuă și weekend-ul viitor, atunci când micuții de la Vâlcea vor fi gazda competiției, unde vor participa mai multe echipe din țară.