Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto FB

SORIN VASILACHE, primarul social-democrat care nu a pierdut niciun rând de alegeri la Olănești, chiar dacă PSD-ul se ducea în cap

foto FBZicala ”Omul sfințește locul” este, poate, una dintre cele mai de duh vorbe ale poporului român. În ceea ce-l privește pe primarul social-democrat Sorin Vasilache acest proverb i se potrivește la fix. Conduce stațiunea Băile Olănești, care an de an, se umple de mii de turiști, cu înțelepciune și pricepere. Are, la primăria Olănești, o echipă de oameni tineri și dedicați muncii în administrație, cu ajutorul cărora, Sorin Vasilache și-a văzut realizate multe investiții atât de necesare în Olănești.
Sorin Vasilache nu este foarte preocupat de politică, însă iubește administrația și pe oamenii din Olănești. Tocmai de aceea, de 3 mandate, de când oamenii i-au acordat încrederea lor, la Olănești, Sorin Vasilache și echipa lui câștigă toate alegerile, locale, parlamentare, europarlamentare sau prezidențiale.
În contextul complicat pentru PSD al anului 2019, după dezastrul Dragnea și mai apoi, mega-dezastrul Dăncilă, la toate alegerile, pesedistul Sorin Vasilache le dădea clasă adversarilor politici la Băile Olănești. La europarlamentarele din mai, unde PSD a primit primul șoc de la electorat, Vasilache reușea să obțină un scor un scor de peste 37% pentru PSD, la o diferență de 7 procente de PNL. Nici la prezidențiale, nu s-a lăsat mai prejos, candidatul PSD, Viorica Dăncilă obținând un nesperat 39% la Băile Olănești, grație muncii politice a lui Sorin Vasilache.