Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SENATOR PSD: „Nu trebuie doar să dăm like-uri, trebuie să ne batem rău de tot… violenţi în limbaj, tot aşa cum sunt ei”

În data de 18 august a.c., VOCEA VÂLCII, prezenta, în EXCLUSIVITATE, stenograma şedinţei PSD Vâlcea, la care au participat toţi liderii social-democraţi vâlceni, dar şi primarii PSD. La şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PSD Vâlcea s-a pus ţara la cale pentru campania electorală a alegerilor prezidenţiale, discutându-se în detaliu strategiile ce vor fi folosite. Una dintre cele mai pertinente poziţii a fost cea a senatorului Laurenţiu Coca, care, însă, nu prea a fost băgat în seamă de colegi.

Candidatul PSD, Victor Ponta, a pierdut alegerile neluând în seamă Generaţia Facebook şi Diaspora.

Senatorul PSD, Laurenţiu Coca, este printre puţinii din PSD care au înţeles importanţa mediul virtual şi, la şedinţa PSD de luni, 18 august a.c., le-a cerut primarilor din Vâlcea, să acorde o mai mare atenţie mediului on-line, care a cunoscut o mare amploare în ultimul timp. „Vreau să-i rog pe toţi primarii (se aude un zgomot de fundal)… ne înregistrează ăştia, care au la primării tineri: trebuie să dăm răspunsuri, ne fac praf pe on-line, se iau de preşedintele CJ, se iau de preşedintele partidului, de prim-ministru… deci trebuie să răspundem dur. Vă dau un exemplu chiar de azi, primarul Ion Sandu, de altfel un primar apreciat, susţine că el singur a făcut ce a făcut în Perişani, a pus o postare cu d-l Iliescu care avea două ouă…(haideţi, domne’, terminaţi cu prostiile – se aude vocea lui Dumitru Persu) lăsaţi-mă să termin domnul Persu… şi zicea când omorâm ouăle? Referindu-se la prim-ministrul şi la Adrian Năstase. Nu trebuie doar să dăm like-uri, trebuie să ne batem rău de tot… violenţi în limbaj, tot aşa cum sunt ei” – le-a spus Coca primarilor vâlceni.

Deşi propunerea senatorului Coca nu a fost pe placul secretarului executiv Persu, preşedintele Cîlea a achesat la idee, considerând-o foarte bună. „Are dreptate domnul senator. La primării sunt destui tineri inteligenţi care lucrează pe calculator şi pot să dea răspunsuri la toate atacurile care sunt împotriva noastră. Noi trebuie să fim o echipă solidară” – a spus Ion Cîlea.