Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ponta despre problemele penale ale lui Vanghelie: „Doamna Gorghiu şi-a pierdut principalul aliat”

Victor Ponta nu a dorit să comenteze despre percheziţiile şi problemele penale ale lui Marian Vanghelie, susţinând că nu dă declaraţii despre cauze penale, însă, din punct de vedere politic, nu poate să nu remarce că Alina Gorghiu „şi-a pierdut principalul aliat”.

„Nu cunosc și nu pot să comentez cauze penale. Strict politic, (…) cred că doamna Gorghiu și-a pierdut principalul aliat, pe domnul Vanghelie, și acum trebuie să-și caute altul”, a spus premierul.

Replica copreşedintelui Alina Gorghiu nu a întârziat să pară amintindu-i lui Victor Ponta că ironiile sale seamănă cu cele ale lui Adrian Năstase.

”Ironiile domnului Victor Ponta îmi aduc aminte de fostul său aliat, Adrian Năstase, iar ușurința cu care uită că Marian Vanghelie i-a fost coleg de partid timp de 15 ani îmi aduce aminte de modul de a face politică al foștilor și actualilor săi aliați politici Elena Udrea și Traian Băsescu. E totuși lăudabil că domnul Ponta nu s-a dezis, deocamdată, de partenera sa politică Elena Udrea la ce frecvență are în a-și trăda aliații”, a declarat Alina Gorghiu.