Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PNL Vâlcea: ”Susținem antreprenoriatul”

Pe 16 noiembrie 2018, începând cu ora 16.00, la Grand Hotel Sofianu Rm. Vâlcea se desfășoară dezbaterea cu tema Susținem antreprenoriatul având ca scop transparentizarea pașilor care trebuie urmați pentru obținerea de fonduri europene de către cetățenii români în vederea deschiderii unei afaceri sau dezvoltării propriei afaceri.

Coordonatorul proiectului la nivel național, doamna Cecilia Văduva, consilier județean PNL, consideră că dezbaterea vine în sprijinul celor care își doresc să solicite fonduri europene pentru a deschide sau dezvolta o afacere și au nevoie de consultanță suplimentară pentru ca demersul lor să aibă succes.

Invitați să susțină puncte de vedere competente în domeniul accesării finanțării din fonduri europene sunt Petru Luhan – Președinte al Comisiei pentru fonduri europene și dezvoltare regională PNL, deputat Cristian Buican, Președinte PNL filiala Vâlcea, Daniela Nicolescu – Secretar General OFL România, senator Romulus Bulacu – Președinte al Comisiei pentru Economie, Mediu de Afaceri, Energie și Turism. Vor fi prezentate programele de finanțare din fonduri europene care pot fi accesate de cetățenii români, indiferent de vârstă sau gen, fondurile europene fiind destinate celor care doresc să devină antreprenori sau să își dezvolate propria afacere. Alături de programele de finanțare, o altă temă abordată de specialiștii invitați este cea a oportunităților de dezvoltare, mai exact se vor prezenta idei de afaceri, competențe antreprenoriale și planuri de afaceri.

Prin organizarea acestei dezbateri, organizatorii își propun să ajute și să încurajeze cât mai mulți români să își deschidă sau să își dezvolte propria afacere cu finanțare din fonduri europene. De asemenea, participanții au posibilitatea ca, ulterior, să urmeze cursurile gratuite din cadrul aceluiași proiect național menit să susțină inițiativa privată. Cursurile gratuite au ca tematică consultanța în ceea ce privește competențele antreprenoriale și proiectarea unui plan de afaceri.