Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

PNL Vâlcea reprezentat în Biroul Executiv de Cristian Buican

Consiliul Național PNL Duminică, 26 septembrie a avut loc la București Consiliul Național al Partidului Național Liberal în cadrul căruia cei aproape 2.000 de membri au ales noile organe de conducere ale partidului după ce sâmbătă, Congresul l-a desemnat pe Premierul Florin Cîțu drept președinte al partidului.

Astfel, președintele va fi sprijinit în munca sa de un secretar general, de patru prim-vicepreședinți, precum și de vicepreședinți pe domeniile de activitate ale partidului, respectiv pe regiuni; de asemenea, au fost aleși trezorierul, membrii curții de arbitraj și ai Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori. În cadrul Biroului Executiv, Filiala PNL Vâlcea va fi reprezentată de către deputatul Cristian Buican.

Echipa câștigătoare a fost confirmata încă o dată; preferințele membrilor PNL s-au îndreptat către propunerile susținute de Premierul Florin Cîțu. Astfel, acesta se bucură de sprijinul celor mai apropiați colaboratori ai săi, atât în activitatea politică a partidului, cât și în aceea organizatorică pe regiuni și beneficiază, în primul rând, de sprijinul secretarului general și al prim-vicepreședinților.