Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Domnule senator Cotescu, vă irosiţi cavalerismul! Mihaela Andreianu nu merită

O întâmplare ciudată a ajuns la urechile noastre despre cheful liberalilor vâlceni de aseară (joi, 24 august 2016), după şedinţa Ligii Aleşilor Locali de la Braşov. Obosiţi după dezbateri, liberalii din Vâlcea au poposit într-o frumoasă locaţie din Braşov, unde s-au pus pe mâncat şi băut. Nimic de zis, mai ales că oamenii au nevoie şi de astfel de momente, iar socializarea este foarte importantă.

Numai că după ce paharele se golesc, limbile încep să se descâlcească şi, din păcate, caracterele ies la iveală. Să detaliem… Fiind ziua de naştere a Mihaelei Andreianu, preşedinta organizaţiei liberale de femei, înscrisă şi ea în competiţia de la parlamentare, senatorul Cotescu i-a oferi tun buchet de flori şi a mai şi rugat orchestra să-i cânte acesteia „La mulţi ani”.

Cum credeţi că a răsplătit prima doamnă de la liberali gestul cavaleresc? Prin bârfă! „Cine e Cotescu? Ce să-mi spună mie acest senator? E Iuliana mai bună decât mine”, îşi întreba Mihaela colegii de pahar, precum regina cea rea din povestea pentru copii „Albă ca Zăpada”

În fine, Mihaela Andreianu este nemulţumită de faptul că Iuliana Moise, colega sa de la femeile liberale, este mai bine văzută de senator, sau cel puţin aşa crede ea şi