Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Costi Rădulescu şi Laurenţiu Coca au fumat pipa păcii!

Au fost până de curând cei mai aprigi adversari, chiar dacă făceau parte din acelaşi partid şi au fost, de multe ori, pe aceeaşi parte a baricadei. Dar lupta pentru putere naşte monştrii, iar când la mijloc este politica, atunci totul este permis. Vorbim aici despre marcanţii lideri ai PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu şi Laurenţiu Coca, care se pare că au dat-o la pace definitiv şi acum fumează aceeaşi pipă.

Ei au uitat acuzaţiile şi vorbele grele pe care şi le-au aruncat în campania internă pentru preşedinţia partidului la Vâlcea şi au decis să facă front comun. Astfel că, zilele trecute, ei doi parlamentari şi lideri ai PSD Vâlcea au început o serie de audienţe comune, pe care le vor susţine în judeţul Vâlcea.

„Ne propunem să organizăm aceste audienţe cel puţin o dată pe lună nu numai în Râmnicu Vâlcea, astfel că ne vom întâlnii cu cetăţenii din mai multe zone şi localităţi vâlcene. Oamenii au foarte multe probleme şi este de datoria noastră să-i ascultăm şi să le întreprindem măsuri legale pentru a-i sprijini.

Luna viitoare vom anunţa din timp unde vom ţine aceste audienţe, în calitate de parlamentari ai judeţului Vâlcea. De asemenea vom anunţa din timp şi modalitatea de înscriere a cetăţenilor la aceste audienţe” – a declarat deputatul Constantin Rădulescu, pe pagina oficială de Facebook a PSD Vâlcea.