Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CONSTANTIN RĂDULESCU: Victor Ponta trebuie să rămână premier!

Scandalul iscat în jurul premierului Victor Ponta, după ce a fost pus sub acuzare de procurorii DNA în dosarul lui Dan Șova, nu a rămas fără reacție în teritoriu. Constantin Rădulescu, preşedintele interimar al PSD Vâlcea consideră că activitatea Guvernului se judecă după rezultate, iar Victor Ponta conduce un guvern cu rezultate bune şi trebuie să rămână premier.

“Încă de la început vreau să precizez că în opinia mea, Victor Ponta este unul dintre cei mai buni premieri pe care i-a avut România iar rezultatele Guvernului pe care îl conduce îl recomandă să rămână în continuare Prim-Ministru.

Totodată, Guvernul este rezultatul votului dat de cetăţenii români în anul 2012 şi trebuie să-şi ducă mandatul până la capăt.

Poate că unii ar cataloga această săptămână ca o săptămână nebună şi spun asta uitându-mă la ce s-a întâmplat de luni şi până astăzi.

De luni, urmare a deciziei Guvernului condus de Victor Ponta, la alimentele de bază TVA-ul a scăzut de la 24% la 9%, ceea ce înseamnă că românul de rând poate cumpăra mâncare mai ieftină. Acelaşi Guvern Victor Ponta, dublează alocaţiile copiilor români pentru ca astăzi, la finalul săptămânii Primul-Ministru să fie “invitat” în faţa justiţiei pentru unele presupuse încălcări ale legii în urmă cu mai mulţi ani şi exact astăzi, PNL tocmai depusese o moţiune de cenzură.

Nu am ieşit până acum la declaraţii pentru că pe parcursul întregii zile am participat la diverse evenimente şi întâlniri cu cetăţenii. Cei cu care am comentat subiectul, din diverse categorii socio-profesionale, au lansat un comentariu sau mai bine zis o întrebare: De ce tocmai astăzi? Nu le pot răspunde eu însă nici nu pot să nu remarc această ciudată coincidenţă.

În acelaşi timp sunt încredinţat că ori de câte ori va fi solicitat, Preşedintele PSD şi Primul-Ministru Victor Ponta va oferi toate informaţiile pe care justiţia le va solicita în vederea clarificării acestei situaţii.

Revin şi spun că nu sunt de acord ca premierul să-şi dea demisia tocmai acum când România înregistrează un trend pozitiv din punct de vedere economic şi social”, susține deputatul Constantin Rădulescu.