Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CONSTANTIN RĂDULESCU: ”La Vâlcea, conceptul de noul PSD va fi unul de succes!”

În cursul acestei săptămâni, președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a participat la mai multe întâlniri cu conducerea partidului de la centru. Vineri, 28 august a.c., la Craiova, s-a desfășurat întânirea președinților de organizații PSD din zona Olteniei, întâlnire considerată de Constantin Rădulescu, drept constructivă și benefică.

”A fost o întâlnire reușită, cred că următoarea va fi la Vâlcea, pentru că am stabilit că noi, oltenii, să ne vedem cel puțin o dată pe lună. Cu ocazia acestei întrevederi, am stabilit câteva chestiuni organizatorice astfel încât Oltenia, bazin electoral important al PSD, să devină o voce puternică atât în structurile naționale ale PSD, dar și în ceea ce privește strategia pe care partidul nostru o are în plan politic actual, dar și guvernamental.

Tot în cursul acestei săptămâni, după câteva zile de concediu, președintele Constantin Rădulescu s-a întâlnit cu primarii PSD din Vâlcea. ”Am început în forță activitatea și împreună cu echipa de conducere am stabilit câteva chestiuni extrem de importante pentru prima ședință de Birou Permanent Județean, care va avea loc în luna septembrie.

Se va aproba atunci un proiect de hotărâre privind repartizarea vicepreședinților și a membrilor Biroului Permanent pe localități în vederea coordonării politice zonale. Totodată, vom aproba și o serie de măsuri privitoare la vuutoarea campanie electorală și agenda publică a PSD până la sfârșitul anului.

Am convenit deja cu toții că avem nevoie de unitate, respect, dar și de disciplină, atunci când este vorba despre resepctarea funcțiilor și a atribuțiilor fiecăruia din noi. Partidul trebuie să vorbească pe o singură voce și, după ce luăm o hotărâre în mod democratic, să o respectăm cu toții. În caz contrar, în statut sunt prevăzute și sancțiuni cu caracter specific. Suntem o echipă tânără și valoroasă în care eu am încredere și cred că la Vâlcea, conceptul de noul PSD va fi unul de succes”, a încheiat președintele PSD, Constantin Rădulescu.