Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Cu ajutorul expertilor OVB pot fi asigurate orice fel de riscuri la care este supusa locuinta voastra
Cu ajutorul expertilor OVB pot fi asigurate orice fel de riscuri la care este supusa locuinta voastra

Cu ajutorul expertilor OVB pot fi asigurate orice fel de riscuri la care este supusa locuinta voastra

Cand ploua torential, oamenii cauta un loc in care sa se adaposteasca si sa se simta in maxima siguranta. Oamenii sunt fragili si tot ce realizeaza ei prin multa munca poate fi naruit intr-o clipa, fiindca fortele dezlantuite ale naturii nu pot fi oprite.

Dupa cum oamenii aleg adaposturi sigure pentru vremea de furtuna si persoanele prevazatoare trebuie sa caute brokeri de asigurari care sa le ofere asigurari complexe pentru locuintele lor.

Prin intermediul expertilor OVB, pot fi asigurate orice fel de riscuri la care este supusa locuinta voastra.

Oricat de solida ar fi o casa, ea poate fi pusa la pamant de un cutremur puternic, de inundatii, de tornade, de alunecari de teren sau de explozii.

Sunt frumosi copacii falnici care umbresc casa vara, dar reprezinta reale pericole cand vantul bate cu putere. Radacinile brazilor se infig superficial in pamant si este suficient sa bata un vant cu 90-100 de kilometri la ora si ei se pot pravali peste casa zdrobind peretii si acoperisul.

In prezent, se face greu o casa. La nevoie, oamenii se indatoreaza pe 15-20 de ani sa aiba cuibul lor.

Sa o vada terminata insa nu este de ajuns. Daca vor sa stie munca de-o viata la adapost, oamenii prevazatori trebuie sa solicite si o asigurare de locuinta mediatorilor OVB care au in spatele lor o activitate impresionanta.

Jumatatea de secol de succes pe plan international in domeniul asigurarilor spune totul despre:

-seriozitatea companiei;

-eficienta asigurarilor mediate;

-puterea financiara a partenerilor;

-gama variata de asigurari menita sa acopere toate nevoile solicitantilor.

In cei 50 de ani, numarul clientilor a crescut, fiindca au aparut mereu altii si altii, adusi de clientii fideli care se declara 100% multumiti de asigurari.

3.3 milioane de clienti reprezinta un numar impresionant care nu putea fi atins fara onestitate.

OVB nu ar putea sa faca fata singura unui volum atat de mare de cereri, de aceea are 100 de parteneri puternici si impreuna ajuta oamenii prevazatori sa se asigure pentru viitor.

Un om fara asigurare este ca unul care simte primii stropi de ploaie, vede norii grei pe cer si continua sa mearga, cu toate ca mai are atat de mult pana acasa, in loc sa caute un adapost. Cand este surprins in mijlocul drumului si simte ca nu mai poate rezista, abia in acele momente regreta enorm ca nu a fost prevazator.

Cand locuinta a fost distrusa pe jumatate, regretele tardive nu isi mai au rostul!

O asigurare inseamna o suma care va permite demararea reparatiilor in cazul in care locuinta ar avea nevoie de ele.

Curand, OVB Allfinanz România va implini doua decenii de activitate si in Romania si trebuie precizat faptul ca detine locuri fruntase in topul celor mai bune asigurari.

Toate asigurarile sunt importante si ele trebuie facute, chiar daca persoana respectiva ar da 15% din salariu.

Asigurarile mediate de OVB au in vedere:

-asigurarile de persoane;

-asigurarile de bunuri și de locuinte;

-asigurarile de pensii facultative.

Viata omului este cel mai pretios dar se cuvine subliniat faptul ca mobilitatea oamenilor sporeste riscul unor accidente. De asemenea, cu toata transparenta oamenii stiu cat de scumpa este o inmormantare.

Un tata care pleaca in strainatate la volanul unui tir si nu are asigurare de viata greseste enorm. Oricand se poate produce inevitabilul si nu trebuie sa isi oblige familia sa se imprumute, pentru a-l repatria. Oamenii se asigura fiindca sunt prevazatori, iar acest lucru nu inseamna ca moartea lor este iminenta. Tocmai de aceea, asigurarea de viata acopera asigurarea de sanatate si ofera posesorului dreptul la cele mai bune ingrijiri si la echipamentele medicale performante in caz de imbolnaviri.

Boala poate interveni si ea oricand, mai ales ca omul fragil este supus stresului, factorilor toxici. Din pacate, daca asigurarea nu a fost facuta la timp, ingrijirile in clinicile particulare nu mai sunt gratuite, ci extrem de costisitoare. Cand omul se imbolnaveste ii scad si veniturile si de unde bani de operatii, daca nu s-a gandit la timp sa rezerve o suma acestui aspect important?

Banii economisiti in acest scop se intorc la posesorul asigurarii si daca acesta nu se imbolnaveste. Cu OVB nimic nu se pierde, fiindca asigurarile sunt cele mai avantajoase, asa se explica numarul impresionant de clienti si rezistenta pe piata de profil.

Pensia facultativa este si ea o forma de asigurare pentru zilele mai dificile din viata omului, fiindca veniturile lui scad si nevoia de bani creste. Nu este greu ca un tanar sa rezerve 100 de lei lunar pentru pensia facultativa, iar la batranete sa primeasca mai mult decat a contribuit, fiindca se adauga si dobanzile rezultate din plasamente!

Timpul marilor decizii este in acest moment in care totul este linistit, raul nu se contureaza la orizont, iar omul poate contribui mai multi ani la asigurari ca si suma sa fie mai mare.

Pensia facultativa se ofera persoanei care a cotizat lunar sau intreaga suma, conform dorintelor acesteia.

Casa reprezinta mai mult decat un adapost, este universul vietii, leaganul sacru al sufletului si siguranta celor dragi.

Oamenii nu pot sta fara spatiul acesta al lor in care studiaza, se spala, se aranjeaza, se hranesc si se odihnesc.

OVB reprezinta adapostul sigur pe care oamenii trebuie sa il caute din vremurile bune ca atunci cand se vor dezlantui incercarile vietii, socurile sa nu fie asa de puternice.

Expertii financiari OVB mediaza polițe complexe, în care, în funcție de preferințele celui asigurat, pot fi incluse multe riscuri.