Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Bărbat reținut după ce și-a agresat fizic fiul și concubina

Polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Zătreni au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești, un bărbat din comuna Roșiile, cercetat pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

La data de 5 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 de o femeie din comuna Roșiile, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 51 de ani.

În urma intervenției la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul ar fi adresat amenințări cu moartea femeii și fiului lor și l-ar fi agresat fizic pe băiat.

A fost înregistrat uun dosar penal pentru violență în familie, fiind emis și un ordin provizoriu de protecție, iar femeia a luat decizia de a se muta temporar în locuința părintească.

Ulterior, în aceeași seară, polițiștii au fost sesizați din nou de persoana vătămată, întrucât bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecție, deplasându-se la locuința unde se afla femeia și fiul acesteia.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de polițiști și procurori în cadrul dosarului penal.