Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO – VIDEO: Mort de beat, un vâlcean a greșit adresa și a intrat în casă peste o mamă şi copiii ei

Un bărbat băut a fost dus, sâmbătă, la Poliție, după ce a bătut cu pumnii și picioarele în ușa unui apartament din Râmnicu Vâlcea. Doi copii, speriați, au sunat la 112 și în ajutorul lor au intervenit jandarmii. Potrivit acestora, bărbatul nu a avut niciun motiv pentru care a recurs la acest gest.

Incidentul a avut loc în cartierul Ostroveni, deoarece un bărbat aflat în stare de ebrietate bătea cu pumnii si picioarele în ușa unui apartament.

”Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fața locului și a aflat că barbatul a reușit sa pătrundă intr-un apartament în care se afla o mamă împreună cu cei doi copii ai săi.
Ulterior, bărbatul a fost scos de către femeie din apartament și a început să lovească cu pumnii si picioarele ușa apartamentului de vizavi.
În interiorul imobilului se aflau alți doi copii, care cuprinși de teamă, s-au încuiat într-una din camerele imobilului și au apelat pentru ajutor la numărul unic de urgență 112.

Bărbatul a fost imobolizat și incătusat de către jandarmii vâlceni și dus la poliție pentru continuarea cercetărilor. Menționăm că bărbatul nu a avut niciun motiv pentru care a recurs la acest gest”, arată jandarmii vâlceni.