Acasă Fapt Divers FOTO ACCIDENT între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Un AUTOCAR cu 30 de...

FOTO ACCIDENT între Pitești și Râmnicu Vâlcea. Un AUTOCAR cu 30 de pasageri S-A CIOCNIT cu o MAȘINĂ. Două persoane sunt ÎNCARCERATE

Traficul este restricționat pe DN 7, care leagă Piteștiul de Râmnicu Valcea, în urma accidentului, și va rămâne așa până la finalizarea cercetărilor la fața locului.
Din verificările polițiștilor, șoferul autocarulului, ce se deplasa în spatele Loganului, s-a angajat în depășire. Conducătorul autoturismului a vrut să vireze stânga, dar nu s-a asigurat și astfel nu a văzut intenția șoferului din spate, impactul dintre cele două vehicule fiind inevitabil. Autoturismul a ajuns deasupra unui șanț betonat. În autocarul, care efectua o cursă ocazională dinspre Sibiu catre București, se aflau atât copii cât și adulți. Nimeni nu a fost rănit. Din autoturism au rezultat două victime: o femeie de pe bancheta din spate a mașinii și un bărbat care era așezat pe scaunul din dreapta față. Ambii sunt răniți ușor. Aceștia au avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoși din mașină. Niciunul dintre conducătorii implicați nu consumase alcool înainte să se urce la volan. Polițiștii au întocmit dosar penal.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.