Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Fost luptător de K1, condamnat și arestat pentru TENTATIVĂ DE OMOR

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea un bărbat, de 32 de ani, condamnat la pedeapsa închisorii, de 4 ani și 11 luni, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

La data de 15 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Vâlcea, față de un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 11 luni închisoare, pentru comiterea infracțiuniide tentativă de omor.

Totodată, inculpatului i s-a aplicat pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66, alin. 1, lit. a și b, din Codul penal, respectiv dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat pentru o perioadă de 3 ani.

În fapt, în noaptea de 4 spre 5 iulie 2018, în jurul orei 04.00, bărbatul, Culeci Cristian Gheorghe, zis și Van Damme, fost luptător K1, a agresat o persoană într-un bar din municipiul Râmnicu Vâlcea, din zona BCR. De asemenea, odată scos din interiorul localului, bărbatul i-a lovit cu pumnii și picioarele, dar și cu o sabie tip macetă, pe agenții de pază, angajați ai localului, provocându-le leziunice au necesitat între 40 și 55 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul nu era recidivist. Acesta a depus la Penitenciarul Mioveni, din județul Argeș, în vederea executării pedepsei. 

Citiți și: Fostul luptător de K1, Cristian Culeci, implicat în SCANDALUL cu săbii şi cuţite din centrul municipiului Rm. Vâlcea, acuzat de TENTATIVĂ DE OMOR