Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIOL LA BĂLCEȘTI! Minoră de 12 ani, supusă la PERVERSIUNI SEXUALE

O minoră de 12 ani din orașul Bălcești, județul Vâlcea, a fost violată, în mod repetat de un bărbat tot din Bălcești, cu care a întreținut raporturi sexuale constând în acte sexuale orale și anale. Tatăl fetei a aflat și a sesizat imediat Poliția. Acum, violatorul se fală în arest preventiv.

Procurorii au reținut că în cursul lunii iunie 2020, inculpatul Ionuț Șunică a întreținut, prin constrângere, în mod repetat raporturi sexuale constând în acte sexuale orale și anale și a efectuat acte de agresiune sexuală, față de o minoră, în vârstă de 12 ani, la data săvârșirii faptelor, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra și de a-și exprima voința.
La data de 21 iunie a.c., organele de poliție judiciară au dispus reținerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 22 iunie a.c. procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat pentru comiterea infracțiunii continuate de viol și a solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bălcești luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul Ionuț Șunică, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.