Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

IOHANNIS, şantajat de Ponta?

O informaţie prezentată recent de comisarul.ro arată că preşedintele Iohannis este şantajabil, iar Victor Ponta are toate documentele. Acest lucru ar explica şi complicitatea care există între cele două Palate.

Ne amintim cu toţii despre descinderile angajaților ANRP, sub conducerea directă a șefului Agenției, George Băieșu, la Primăria Sibiu, imediat după primul tur de scrutin. Materialul nu a mai fost folosit pentru că echipa de consultanți a considerat că ar fi fost în favoarea lui Iohannis. L-ar fi victimizat și mai mult față de ceea ce ieșea deja din măsurători. Iar gradul de credibilitate ar fi fost foarte mic.

După alegeri, Victor Ponta s-a dus la întâlnirea cu preşedintele Iohannis cu dosarul sub braţ. Iohannis a fost băiat salon și a înțeles mesajul, Ponta nu s-a lăudat, așa cum are obiceiul, nici în cercurile unde se înfoaie ca păunul.

Dosarul va fi scos de la naftalină în prima parte a lui 2016 dacă Victor Ponta va supraviețui până atunci, însă după cum arată sondajele guvernul lui Ponta are toate şansele să reziste până în 2016 şi chiar şi după alegerile parlamentare.