Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DRĂGĂŞANI: Şapte persoane, trimise în judecată pentru FURT DE ENERGIE ELECTRICĂ de la CEZ (FOTO)

Pe rolul Judecătoriei Drăgăşani a fost înregistrat un dosar în care şapte persoane, din oraşul „dintre vii”, au fost trimise în judecată pentru furt de energie electrică. Constantin Ailenei, Constantina Elena Pîrvu, Liliana Pîrvu, Nicoliţa Adriana Burdulea, Ilie Valentin Bîtă, Romulus Constantin Sainescu şi Mioara Mărunţelu au fost prinşi în flagrant în luna aprilie a acestui an, ei fiind acuzaţi că fură energie electrică de la compania CEZ Oltenia, prin folosirea unor instalaţii improvizate clandestine cu care se conectau la reţeaua stradală.
Sigur, este vorba despre şapte familii extrem de sărace din Drăgăşani, care au recurs la astfel de improvizaţii din cauza lipsei banilor şi a traiului greu. Acum, mai exact în data de 27 noiembrie 2014, cele şapte persoane inculpate au fost trimise în judecată sub acuzaţia de furt, iar parte civilă în proces se constituie SC CEZ VÂNZARE ROMANIA SA.
Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de comiterea infracţiunii de furt, drăgăşenenii riscă o pedeapsă cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.