Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CRIMINAL din Petrila s-a refugiat la rude la Vâlcea! A fost prins la un an de zile

La mai bine de un an de zile de la moartea concubinei sale, care a fost găsită decedată în Peştera Vacii din Munţii Şureanu, criminalul a fost reținut. Este vorba despre un pensionar din Petrila, județul Hunedoara, care violat-o și apoi a omorât-o în bătaie pe concubina sa.

Imediat după comiterea crimei, bărbatul a plecat în Vâlcea, la o rudă, pe care a încercat să o determine să spună că l-a chemat de multă vreme. În 28 martie 2015, Costin Munteanu şi-a dus concubina în Munţii Şureanu, la Peştera Vacii, unde a întreţinut cu ea raporturi sexuale şi a lovit-o până a ucis-o, legiştii susţinând la acel moment că femeia a fost lovită în cap cu un corp contondent.

Cadavrul femeii, în stare avansată de putrefacţie, a fost descoperit abia în data de 14 aprilie 2015, de un grup de turişti. Deşi femeia dispăruse de circa două săptămâni de acasă, nimeni din familie nu a anunţat lipsa acesteia.

Oamenii legii din Hunedoara au anchetat crima mai bine de un an de zile și deși concubinul era primul suspect, abia acum au reușit să-i probeze vinovăția.

”Cauza a fost una complexă, probaţiunea de asemenea a fost complexă, de aceea a necesitat un timp mai îndelungat. Procurorul coroborând toate probele, a fost identificat autorul căruia i-a fost adusă la cunoştinţă învinuirea. A fost reţinut şi astăzi (miercuri-n.r.) urmează să fie prezentat Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Ionela Draia, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.