Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Arhiepiscopia Ramnicului

FOTO: Tabăra Tradiție și Noutate la Mănăstirea Arnota

Foto: Arhiepiscopia RamniculuiÎn contextul Anului omagial al educației religioase a tineretului creștin-ortodox, Patriarhia Română organizează în anul 2016 Programul Național de tabere de vară Tradiție și noutate. Taberele se desfășoară la nivelul fiecărui centru mitropolitan din țară al Patriarhiei Române, cu beneficiari din fiecare eparhie.

Tabăra Mitropoliei Olteniei s-a desfășurat în perioada 15-21 august 2016, la Mănăstirea Arnota, deschiderea oficială desfășurându-se în cadrul manifestărilor spiritual-culturale organizate la Mănăstirea Hurezi cu prilejul sărbătoririi Sfinților Martiri Brâncoveni.

În cadrul acestui eveniment, tinerii au participat la Sfânta Liturghie săvârșită de un sobor de ierarhi sub protia Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei.

Binecuvântați de Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, participanții au vizitat Mănăstirea Hurezi, pentru ca ulterior să participe la un tur de prezentare a zonei Horezu, fiind vizitate Culele de la Măldărești, Târgul Olarilor și atelierele de olărit din zonă.