Acasă Cultură Echipa filmului BOX donează veniturile din vânzarea de bilete pentru victimele care...

Echipa filmului BOX donează veniturile din vânzarea de bilete pentru victimele care au supravieţuit incendiului din Colectiv

Lungmetrajul „Box”, de Florin Şerban, cu actorii Hilda Peter şi Sorin Leoveanu şi fostul campion mondial la box Marian Simion, are premiera vineri în cinematografele din România. Membrii echipei filmului anunţă că donează veniturile din vânzarea de bilete pentru victimele care au supravieţuit incendiului din Clubul Colectiv.

Florin Şerban, regizorul şi producătorul filmului BOX, a declarat, pentru hotnews, că „sunt momente în care declaraţiile belicoase şi contrele retorice trebuie să facă loc faptelor. Cred că acum ne aflăm într-un astfel de moment. Copiii şi tinerii care au fost în Colectiv şi care acum suferă în spitale ar trebui ajutaţi cu altceva decât vorbe. Vreau să cred că acest gest, alături de altele asemenea, va fi urmat de iniţiative ale unor oameni şi instituţii care pot ajuta mai mult, mult mai mult decât putem noi să o facem. Haideţi să acţionăm astfel încât, alături de medicii şi personalul medical care îi îngrijesc, să îi ajutăm pe aceşti tineri în suferinţă să revină cât mai mulţi şi cât mai repede printre noi”.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.