Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Muzică şi voie bună la a treia editie a sărbătorii “Zilele orașului Bălcești”

În localitatea vâlceană de pe malul râului Olteț a fost un week-end de sărbătoare, cu spectacole muzicale – folclorice și de divertisment – oferite de artiștii români, cu surprize pentru copii de la plimbări cu trenulețul, datul în tiribombe, tobogane, până la picturi faciale.

De data aceasta, Zilele Orașului Bălcești s-au desfășurat la Casa de Cultură din localitate unde administrația a amenajat un parc de distracții pentru copii și adulți, au montat standuri cu dulciuri, băutură și mâncare.

Sărbătoarea locală s-a aflat la a treia ediție, iar gazdele au fost primarul PNL, Aleca Constantin și Consiliul Local care s-au preocupat să-i invite pe următorii artiștii autohtoni: Mariana Ionescu Căpitănescu, Costel David, Valentina Sanfira, Cristian Rizescu, Olguța Berbec, Claudia Pavel, Romică David, Călușarii Oltețului, Ronna Riva și „Trupa mică”. De asemenea, cei interesați de sport s-au putut înscrie în competiții.

Alături de gazdele evenimentului a participat și o delegație din partea PNL Vâlcea, compusă din parlamentarii Cristian Buican, deputat și președinte PNL Vâlcea, doamna senator PNL, Claudia Mihaela Banu, subprefectul județului Vâlcea, domnul Stănculescu Victor-George, primari din localitățile vecine: Berbești – primar PNL, Cumpănășoiu Milorad, Olanu – primar PNL, Anghel Gheorghe, Măciuca – primar PNL, Mărcoianu Mugurel, Diculești – primar PNL, Cupăreanu Armand, Făurești – primar PNL, Irimia Marian, Ghioroiu – primar PNL, Predescu Iosiv, consilieri județeni și locali ai Partidului Național Liberal.

Doamna senator PNL, Claudia Mihaela Banu și președintele comisiei de învățământ PNL Vâlcea, doamna Inspector Școlar General Vâlcea, Mihaela Andreianu, au profitat de prezența în Bălcești și au vizitat, alături de domnii profesori Lupu Constantin, director adjunct, și Stamin Gheorghe, director, Liceul Tehnologic și școala generală (cu clasele pregătitoare și gimnaziale) care poartă numele inginerului Petrache Poenaru – inventatorul stiloului.

Aceștia au verificat stadiul lucrărilor pentru deschiderea anului școlar, felul cum au fost dotate cele două laboratoare de biologie și cel de informatică cu fonduri europene, sălile de sport și terenurile de sport aflate în aer liber.