Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Cheesecake cu căpşuni la pahar

Ce vă trebuie? 250 gr căpşuni, 250 gr mascarpone, 250 gr frişcă lichidă, 50 gr zahăr pudră, 1 pachet biscuiţi digestivi cu scorţişoară, 1 păstăie vanilie.

Cum se prepară? Frecăm mascarponele cu zahărul pudră apoi adăugăm seminţele păstăii de vanilie. Mixăm frişca lichidă până devine fermă. Biscuiţii îi vom măcina la robot, iar căpşunele le tăiem cubuleţe mici. Amestecăm frişca cu compoziţia de mascarpone. Asamblăm desertul în pahare alternând straturile astfel: biscuiţi, căpşuni, cremă, biscuiţi, căpşuni, cremă, iar la final presărăm câteva firimituri de biscuiţi şi decorăm cu sferturi de căpşune. Se poate servi imediat însă este mult mai bun dacă stă o oră-două la frigider înainte de servire.

Poftă bună!