Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NOU! Nurvil a devenit service autorizat Skoda!

Suntem bucuroși să anunțăm că începând de săptămâna aceasta, Nurvil a devenit și service autorizat Skoda, obținând certificarea importatorului Porsche România pentru reparații service autorizate și pentru această marca auto!
Skoda SERVICE se alătură brandurilor deja aflate în portofoliul Nurvil: Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi, SEAT și DasWeltAuto.

Avem o experiență de peste 19 ani ca distribuitor al celui mai mare importator auto din România, iar grupul Nurvil este în acest domeniu de peste 25 ani.

Mulți dintre clienții noștri actuali, care dețin mai multe autoturisme din grupul Volkswagen AG, ne-au solicitat de multe ori disponibilitatea de a ne ocupa și de celelalte mașini ale acestora, multe dintre acestea fiind marca Skoda.

Solicitările clienților, investițiile în extinderea capacității atelierelor de service, dotările tehnice de ultimă generație și calificarea celor care fac parte din echipa de service Nurvil, ne-au dus la concluzia că avem cu ce și cu cine, și astfel, am obținut acest nou parteneriat de service autorizat Skoda, pentru locația din Ștrandului 52A, sediul Nurvil Audi din Rm.Valcea, tel. 0250/703600, [email protected].
Provocările business-ului Nurvil de a fi mereu aproape de client cu cele mai bune produse și servicii auto continuă! Ne dorim să mergem pe aceeași linie ca până acum, mereu orientați către client, și să fim un partener de drum de nădejde.