Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MIRCIA GUTĂU îi sugerează lui Pârvulescu să-și lege bicicleta de capul podului

Primarul Mircia Gutău s-a declarat de acord cu recentele afirmații ale candidatului PNL, Virgil Pârvulescu, cu privire la faptul că ”podul” peste calea ferată de pe bulevardul Tudor Vladimirescu a fost făcut ”fără cap şi coadă”, fără ”viziune”.

”Trebuie să spun că de data aceasta sunt de acord cu cele spuse de candidatul PNL în ultima conferinţă de presă: ”podul” peste calea ferată de pe bulevardul Tudor Vladimirescu a fost făcut ”fără cap şi coadă”, fără ”viziune”! Doar că pentru toate acestea ar trebui să ceară socoteală primarului de atunci, Romeo Rădulescu, care a demarat această investiţie, sluţind – prin amputarea bretelelor de acces – proiectul realizat iniţial şi depus în mandatul meu, proiect care prevedea şi trotuare pietonale, şi piste de biciclete. Şi aşa ne-am ales cu un pod, care nu rezolva nimic, ba mai mult încurca lucrurile prin aducerea traficului greu direct în centrul municipiului.

Ca urmare, a trebuit să demarez, în actualul mandat, un alt proiect – din fericire cu finanţare europeană – şi să ”ataşez” la ”podul” lui Romeo Rădulescu bretelele atât de necesare care îl transformă în ”pasaj”. De la inaugurarea ansamblului, în noiembrie anul trecut, această investiţie şi-a dovedit pe deplin eficienţa, iar traficul auto pe relaţia Nord – Sud şi intrarea/ieşirea autovehiculelor în şi din oraş s-au fluidizat considerabil”, a precizat Mircia Gutău.

De asemenea, Mircia Gutău a comentat și declarațiile lui Pârvulescu cu privire la faptul că pasajul nu are pistă de bicicletă și i-a sugerat candidatului PNL să-l roage pe fostul primar Romeo Rădulescu să-i păzească bicicleta. 

”Revenind la conferinţa de presă a candidatului PNL, care se lamentează că dacă vine din Goranu pe bicicletă nu are pistă la pasaj pe care să meargă, eram gata să-i sugerez să-l roage pe ”vinovatul” de această situaţie, Romeo Rădulescu, să i-o păzească până îşi rezolvă treburile în oraş – dar cred totuşi că bicicleta ar fi mai în siguranţă legată la capul podului”, a mai adăugat Mircia Gutău.