Acasă Actualitate FOTO: INCENDIU la Râureni! Pompierii se luptă cu flăcările

FOTO: INCENDIU la Râureni! Pompierii se luptă cu flăcările

Chiar în aceste momente pompierii din Vâlcea se luptă cu flăcările pentru a stinge un incendiu de stufăriș, care a avut loc după ce pescarii au dat foc la stuf, pe o insulă în mijlocul răului Olt în dreptul Râureniului, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Din primele informații, se pare că pescarii au dat foc la stufăriș, iar acesta s-a întins.

Un cititor care ne-a transmis informația ne-a spus că se vedea focul încă de la orele 19.00, iar pompierii au sosit abia după două ore. Din spusele cititorului nostru, focul este vizibil de la 2 – 3 km. distanță.

”Asta se vede de la Raureni dupa 4 benzi cum arde o insula, plus malul celalalt dupa partea cu Budesti. Acum doua ore am anuntat pompieri si acum au ajuns in raureni , am si vb cu ei ca este pe partea cu budesti. Au venit 4 masini normale + autospeciala stau si se uita cum arde din pacate , cum natura este distrusa. Focul se vede de la 2-3 km distanta , flacari imense. Privesc in zadar cum natura se distruge”, ne-a transmis un cititor căruia îi mulțumim.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.