Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Două localuri din Râmnicu Vâlcea, premiate de Google cu „Recenzia de Aur 2022”

Google a anunţat pe 27 septembrie noii câştigători ai proiectului Recenzia de Aur, premiind cele mai promiţătoare restaurante şi business-uri de pe Google Maps. Totul se învârte în domeniul HoReCa şi aflăm că la ediţia 2022 au obţinut „Recenzia de Aur” 24 de locaţii din toată ţara, care au înregistrat pe Google Maps cele mai multe aprecieri ale clienţilor, asta în ultimele 100 de zile.

Lista de premianţi este eclectică: de la pensiunea Hangiţa din Câmpulung Muscel la Monopoly Hotel din Otopeni, cafenelele Ceramic Cafe din Bucureşti, Cutura Coffee din Râmnicu Vâlcea, restaurantele Al Camineto din Timişoara, Burger & Burrito din Bucureşti, dar şi Vila ŞaraDa Boutique din Deva. Afacerile premiate de Google au fost din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României şi 3 domenii de activitate: restaurante, hoteluri şi cafenele.

Cei mai noi câștigători ai „Recenziei de Aur”: 

 

Regiune Restaurante Hoteluri / Pensiuni  Cafenele
Nord Vest Manila – Filipino Food, Satu-Mare Pensiunea La Cassa, Vișeu de Sus Cofeels, Cluj-Napoca
Centru Gastro Local Anca Vlad, Vama Buzăului Pensiunea The Butterfly, Sângeorgiu de Mureș Book Coffee Shop, Brașov
Nord Est Moldavian Burger, Târgu-Neamț Grădinile Romane, Sat Chirițeni, Neamț Chubby Bubble Tea, Iași
Sud Est STAGE – Nice Dining, Galați Lebada Luxury Resort & Spa, Delta Dunării Filicori Zecchini Caffe, Constanța – Bulevardul Tomis
Sud Muntenia Ziba, Păulești,  Prahova Hangița, Câmpulung Muscel Kaldio Ploiești Hale, Ploiești
București – Ilfov Burger & burrito, București Monopoly Hotel, Otopeni Ceramic Cafe, București
Sud Vest GYRO’S time-OBELIX, Râmnicu Vâlcea NOAH river house, Orșova Cutura Coffee, Râmnicu Vâlcea
Vest Al Camineto, Timișoara Vila SaraDa Boutique, Deva Send Coffee, Hunedoara

Condiţiile pentru a fi selectate au fost următoarele: minim 100 de recenzii pe Google Maps şi un rating de minim 3.4 stele. În România profilurile afacerilor actualizate cu toate detaliile din Google Maps primesc de 4.9 ori mai multe apeluri telefonice şi de 2.9 ori mai multe solicitări de direcţie, dar şi de 3.1 ori mai multe vizite pe site-uri. Practic, un business cu detalii complete e unul câştigător. Afacerile vor apărea pe Google Maps cu vizibilitate mai mare, dar şi în Google Search mai uşor.

Şi ca să vedem cum stăm la nivel local, aflaţi că în România avem pe Google Maps peste 13.000 de restaurante, din care mai mult de 1000 au rating peste 4.5 şi mai mult de 100 de recenzii. Sunt şi peste 10.000 de hoteluri/unităţi de cazare şi aproape 3000 de cafenele.