Acasă Actualitate 580 clienti au castigat procesul impotriva Volksbank

580 clienti au castigat procesul impotriva Volksbank

O banca din Romania a pierdut procesul in fata a 580 de clienti. Este vorba despre Volksbank. Mediafax ne informeaza ca procesul pe clauze abuzive privind comisionul de risc a fost castigat irevocabil de catre cei 580 de clienti.

Decizia publicata de Tribunalul Bucuresti Judecatoria Sectorului 2 vizeaza 315 contracte de credit.

Volskbank a declarat pentru Mediafax dupa pronuntarea deciziei:

„Credem ca nimeni nu este în masura sa faca aprecieri asupra unor decizii ale instantelor, fie ele negative sau pozitive. Exista atât sentinte favorabile bancii, cât si sentinte precum cea în discutie, ceea ce ne face sa credem ca suntem înca departe de a avea o concluzie pe acest subiect. Ca si pâna acum, Volksbank respecta si pune în aplicare toate deciziile instantelor si îsi asuma atât esecurile, cât si victoriile”.

In decizia pronuntata de Judecatoria Sector 2 se arata:
„Obliga parata sa restituie reclamantilor sumele incasate cu titlu de comision de risc (dupa caz, redenumit comision de administrare credit), de dobanda majorata si de comision rezerva minima obligatorie, de la data incheierii conventiei de credit la zi. Respinge celelalte capete ale cererii, ca neîntemeiate. Obliga parata la plata catre reclamanti a sumei de 217 lei, pentru fiecare reclamant din tabel care nu a renuntat la judecata si nu a încheiat tranzactie, cu titlu de cheltuieli de judecata”.

Sursa foto: Click

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentCu cine se însoară Prinţul Carl Philip al Suediei?
Articolul următorCo-pilotul lui Iovan, ajutatat de Primăria Râmnicului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.