Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA. Fetiță de 10 ani dispărută, găsită într-un timp scurt de polițiști

O fetiță în vârstă de 10 ani, a cărei dispariție a fost sesizată la data de 22 martie a.c., a fost găsită în cursul aceleași zile.

Ieri, în jurul orei 21:40, o femeie a sesizat prin apel SNUAU 112, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea, cu privire la faptul că, fiica sa minoră de 10 ani, Ioniță Andreea, a plecat de la domiciliu în jurul orei 12:00, din municipiul Râmnicu Vâlcea și nu a mai revenit.

În urma investigațiilor operative efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea, minora a fost identificată în zona McDonald’s, de pe Bulevardul Dem Radulescu din Râmnicu Vâlcea.

Din primele verficări s-a stabilit faptul că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, ulterior fiind predată părinților.

RECOMANDĂRI PENTRU COPII

Dacă ești abordat de o persoana care ți se pare suspectă, țipă și spune-i să stea departe de tine.

Învață cum te poți duce și întoarce în siguranță de la școală și unde poți găsi ajutor dacă este nevoie.

Nu te apropia și nu intra în mașină dacă cineva, oprește lângă tine și îți pune întrebări.

Învață adresa completă de acasă.

Învață cum să fii în siguranță pe internet: nu oferi date personale despre tine sau familia ta, cum ar fi vârsta, numărul de telefon, fotografii personale, adresa școlii unde înveți. Parolele sunt secrete și îți aparțin. Dacă vrei să te întâlnești cu o persoană cunoscută pe internet, anunță-ți părinții pentru a te însoți și nu uita că nu tot ceea ce vezi pe internet este adevărat, verifică informațiile și din alte surs