Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Marile contracte de achiziţii sub lupa presei

Hotnews.ro şi Freedom House România lansează platforma „Dosare de Achiziţii Publice” care va monitoriza marile contracte şi dosarele de achiziţii aflate în instanţă.

Secţiunea îşi propune să ofere publicului o platformă on-line care să transparentizeze procesul de achiziţii publice prin monitorizarea felului în care se desfăşoară marile contracte pe bani publici încheiate în România.

Pe de altă parte, după modelul de succes „Dosare Anticoruptie”, secţiunea lansată în 2 aprilie 2014 va monitoriza dosarele de achiziţii publice ajunse în instanţă, dar şi importanţi ordonatori de credite aflaţi în atenţia publică.

Pe lângă monitorizarea efectivă, secţiunea „Dosare de Achizitii Publice” îşi propune realizarea de studii şi evenimente în domeniu.

„Dosare de Achiziţii Publice” este o secţiune iniţiată de Hotnews.ro şi Freedom House România în cadrul proiectului „Combaterea fraudei in achizitii publice”, derulat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene prin „Programul de prevenire si combatere a criminalităţii” – Direcţia Generală Afaceri Interne.