Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: captura video

VIDEO: Moş Crăciun se distrează cu BMW M6 Coupe

Foto: captura videoÎn spiritul sărbătorilor de iarnă, Moş Crăciun se distrează cu un BMW M6 Coupe şi face felicitări imprimate cu cauciuc. Nu e de mirare dacă Moş Crăciun va veni mai repede în acest an dacă are pe mână un M6 – maşină cu motor V8 biturbo de 4,4 litri ce dezvoltă 560 Cai Putere (CP) şi 680 Nm, capabilă să atingă 100 km/h în 4,2 secunde.

Este suficient să priveşti caroseria optimizată aerodinamic pentru a înţelege pasiunea inginerilor M. Prezenţa impunătoare demonstrează instantaneu ADN-ul motorsport moştenit de acest automobil. În interior, genele sportive se reflectă cel mai bine în habitaclu.

BMW M6 Coupé deţine primul loc atunci când vine vorba de inginerie impresionantă. Acelaşi lucru se aplică şi în cazul motorului agil M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri. Cu tehnologii precum diferenţialul M activ şi suspensia M de înaltă precizie, acest motor este perfect armonizat. În plus, cu pachetul Competition disponibil opţional BMW M6 Coupé oferă şi mai multă adrenalină caracteristică pistelor de curse. Iar cu putere suplimentară de până la 575 CP şi dinamică de condus optimizată, acum eşti mai tentat(ă) ca niciodată să îţi depăşeşti limitele.

BMW M6 Coupé pare să stea la pândă, ca şi cum s-ar pregăti de un atac neaşteptat. La fiecare apăsare a pedalei de acceleraţie, motorul absoarbe aer proaspăt prin prizele mari de aer amplasate pe partea frontală cu design aerodinamic. Logo-ul M străluceşte discret pe barele duble ale grilei radiatorului. Anvelopele stăpânesc asfaltul. Puterea pură propulsează caroseria atletică.