Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VEZI CE fotbalist a refuzat oferta de 100.000 de euro de la STEAUA

GSP a anunţat că negocierile dintre echipa Steaua şi mijlocajul de la Panduri, Paul Anton, au picat. În acest moment nu se mai pune problema vreunui transfer, iar Paul Anton este convins că nu este dorit la echipa bucureşteană-

„Cluburile s-au înțeles, dar eu nu m-am înțeles cu nimeni. Poate că nu sînt dorit atît de tare acolo. Sînt niște negocieri. Eu propun, ei au dreptul să accepte sau nu. Nu s-a pus niciodată problema că nu vreau să vin la Steaua. Respect foarte mult această echipă, însă pînă la un transfer mai e mult. Perioada de transferuri abia a început. Deocamdată mă gîndesc doar că trebuie să mă pregătesc foarte bine”, a spus Anton, pentru gsp.ro.

Sursele GSP spun că lui Anton i s-a făcut o ofertă de 8.500 de euro pe lună, însă mijlocajul a refuzat-o.

Preşedintele Pandurilor, Narcis Răducan, încă mai crede că poate face o afacere bună cu Anton şi că acesta va ajunge la Steaua. De asemenea, preşedintele a mai spus că fotbalistul nu are alte oferte din străinătate.

„Noi am ajuns la un numitor comun cu Steaua, dar trebuie să fie de acord și jucătorul. El e unul dintre cei mai buni mijlocași din campionatul nostru. Dacă va pleca la Steaua va fi un pas înainte pentru el și o afacere bună pentru ambele cluburi. În acest moment nu are nici o ofertă din străinătate”, a adăugat și Narcis Răducan.