Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Karatiştii din Vâlcea au obţinut rezultate excelente la Wukf European Karate Championships Cup

750 de sportivi de toate vârstele au participat week-end-ul trecut la o competiţie sportivă de karate în Cluj Napoca. Ei s-au luptat în cadrul celei de-a şasea ediţie a WUKF EUROPEAN KARATE CHAMPIONSHIPS CUP.

La această competiţie au participat şi karatişti din judeţul Vâlcea, care au fost printre cei mai uni, reuşind să aducă cupe şi medalii acasă, clasându-se pe primele locuri ale podiumului.

Direcţia Judeţeană de Sport Vâlcea a anunţat că doi dintre sportivii vâlceni, Alexandra Dumbrăvescu şi Sergiu Cosmin, au obţinut locul I la probe diferite.

„Unul dintre cluburile autohtone, care a reuşit să obţină performanţă prin sportivii pe care îi antrenează, este şi C.S. Loviştea, care prin intermediul sportivei Dumbrăvescu Alexandra a obţinut un loc între câştigători la proba de kata, concurând cu sportive de la stilurile shotokan, goju ryu, shotokan, shito-riu, wado-riu şi shintoriu.

Un alt sportiv care s-a remarcat la această dură competiţie este Sergiu Cosmin, care a ocupat locul I la categoria de vârstă 18-35 ani.

Lupta a fost grea, deoarece participarea a fost numeroasă şi diversificată, în sală fiind prezenţi sportivi din 16 ţări europene, dar şi din S.U.A şi Egipt, aceştia din urmă fiind invitaţi de onoare” – a anunţat DSJ Vâlcea.