Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: sportnews.libertatea.ro

Ianis HAGI ar putea fi convocat la EURO 2016

Foto: sportnews.libertatea.roPreşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a făcut o serie de declaraţii interesante, el dând de înţeles că Ianis Hagi ar putea fi convocat la Echipa Naţională de Fotbal pentru Campionatul European din 2015.

Cu toate acestea, Adrian Boingiu, selecţionerul naţionalei Under 17, a susţinut, la o emisiune de la ProSport Live, că este foarte periculos să promovezi prea devreme un jucător tânăr, el putând claca. De aceea, aducerea lui Ianis Hagi la echipa mare ar putea avea consecinţe asupra viitorului lui ca fotbalist, în ciuda faptului că este un jucător extrem de talentat, ca tatăl său Gheorghe Hagi.

„Nu am lucrat cu Ianis Hagi, este la o grupă mai mare decât cea cu care lucrez eu. Ianis este un copil extrem talentat. Dacă va merge la EURO, asta poate să spună fie selecţionerul echipei de tineret, fie cel al naţionalei mari. Rotariu a debutat în trombă, dar apoi a avut o perioadă în care nu a mai evoluat la aceeaşi parametri. Promovarea unor tineri trebuie făcută foarte atent şi mai ales urmărită. Nu sunt puţini cei care au debutat rapid şi apoi nu au confirmat. Vlad Dragomir, Sântean de la Timişoara care a şi debutat în Cupa Ligii şi Robert Moldoveanu de la Dinamo sunt trei tineri pe care aş putea să-i recomand pentru viitor” – a declarat Adrian Boingiu pentru ProSport.