Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: csmrmvl.ro

CSM Râmnicu Vâlcea, amical cu Pandurii Târgu Jiu

Foto: csmrmvl.roFotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea vor juca vineri, 5 februarie 2016, un amical cu formaţia Pandurii Târgu Jiu. Meciul va avea loc pe Stadionul Municipal din Zăvoi, iar antrenorul Alexandru Pelici va avea ocazia de a-i vedea la treabă şi pe noii veniţi.

CSM Râmnicu Vâlcea are acum lotul complet cu care va ataca partea a doua a sezonului regulat şi apoi turneul de play-off al eşalonului inferior. Ultima achiziţie a „Viperelor albastre” este mijlocaşul de 22 de ani, Andrei Artean, care va evolua în Zăvoi, sub formă de împrumut, până la vară. Andrei a jucat pentru Politehnica Timişoara, formaţie pentru care a bifat şapte meciuri în această ediţie de campionat.

„Conducerea clubului nostru a ajuns la un acord cu oficialii de la Pandurii Tg. Jiu si meciul amical de vineri, ora 13.00, va avea loc pe stadionul municipal din Zavoi! Intrarea este gratuita si Viperele Albastre spera la o prezenta cat mai numeroasa, avand in vedere ca vor fi prezente toate vedetele formatiei din primul esalon!” – a anunţat conducerea CSM.