Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Fotbal, Liga a II-a: Campionatul începe pe 30!

Potrivit Federației Române de Fotbal, noul sezon competițional al eșalonului inferior va începe la data stabilită inițial, adică 30 iulie. Termenul limită de înscriere în campionat a fost 15 iulie și nu mai puțin de 24 de echipe și-au manifestat intenția de lua startul, printre ele fiind și CSM Râmnicu Vâlcea. Astfel, ACS Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi, Dacia Unirea Brăila, SC Bacău, Farul Constanţa, FC Academica Clinceni, UTA Bătrâna Doamnă, Chindia Târgovişte, CS Mioveni, FC Braşov, FCM Baia Mare, CS Baloteşti, ACS Berceni, CSM Râmnicu Vâlcea, Şoimii Pâncota, Olimpia Satu Mare, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Juventus Bucureşti, CS Afumaţi, ASU Poli Timişoara și Luceafărul Oradea au depus cereri oficiale, toate având dreptul să joace în Liga a II-a. Alte formații, retrogradate în Liga 3 vor să continue în Liga 2, Foresta Suceava (fosta Rapid CFR Suceava), Unirea Tărlungeni și

Metalul Reşiţa, asta în cazul în care locurile nu se vor completa. Din păcate, însă, o mare parte a echipelor care au depus dosarul trec prin momente dificile din punct de vedere financiar, unele dintre ele având antrenamentele suspendate. Altele nici nu au început pregătirile. În plus ACS Poli Timișoara ar putea ajunge în LIga I, în cazul în care Rapid București o să falimenteze oficial.

Mihai Dina, aproape de CSM

CSM Râmnicu Vâlcea este pe cale să facă un transfer important al acestei veri. La gruparea din Zăvoi a ajuns un fotbalist cu un CV foarte bun, atacantul Mihai Dina. Vârful de atac este născut pe 15 septembrie, la Craiova și a mai evoluat în România pentru Universitatea Craiova, FC Caracal, Petrolul Ploiești, CS Mioveni, Poli Timișoara și Concordia Chiajna și în străinătate la AEL Limasol și ETO Gyor. În altă ordine de idei, CSM trebuie să caute o nouă soluție pentru postul de portar, după ce Laurențiu Popescu a fost rechemat la CS Universitatea Craiova, acolo de unde Viperele Albastre sperau să îl împrumute.