Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Florin Costea: Vâlcea mereu a scos fotbalişti şi foarte mulţi sportivi de valoare

Fotbalistul Florin Costea, care şi-a început cariera la Râmnicu Vâlcea, s-a despărţit recebt de echipa din Irak, Zakho, acolo unde spune că a trăit o experienţă frumoasă, dar scurtă. Costea susţine însă că a fost destul de dificil să joace acolo, din cauza căldurilor foarte mari, fiind nevoit să se antreneze şi să joace meciurile la temperaturi de peste 40 de grade.

„Sunt în vacanţă, mă bucur de familie şi prieteni. În Irak nu am stat mult, îi mulţumesc domnului Ilie Stan că m-a luat la Zakho. Din păcate, după 12 zile de antrenament pe sintetic m-am accidentat, am făcut pubalgie şi nu am putut să evoluez. Zakho s-ar fi situat la mijlocul clasamentului în România. E un nivel destul de bun între primele trei-patru echipe, erau jocuri foarte frumoase. Erau călduri mari, 40-50 grade, ne antrenam seara, dar meciurile erau la mijlocul zilei” – a declarat, pentru ProSport, Florin Costea.

Fotbalistul este acum liber de contract şi îşi caută echipă. Nu ştie însă unde va evolua în viitor, însă spune că va lua o decizie la începutul anului viitor. Florin Costea şi-ar dori să evolueze la o echipă împreună cu fratele său, dar dacă nu va reuşi acest lucru, va continua pe propriul drum.

”Am mai multe discuţii, mai ales de afară. Vom vedea în ianuarie ce drum voi alege. Dacă voi avea ofertă bună şi din România, de ce nu, revin în ţară. Mi-aş dori să joc alături de fratele meu, dar nu asta e important, ci să jucăm amândoi foarte bine acolo unde vom fi. Vâlcea mereu a scos fotbalişti şi foarte mulţi sportivi de valoare. Alb-albastru sunt culorile mele preferate, mereu o voi iubi pe Universitatea Craiova. Nu mă mai gândesc la trecut, ci doar la viitor. Ce a fost în trecut, asta a fost, neîmplinirea mea este că nu am plecat să joc la un club mare în străinătate”, a mai spus Florin Costea.