Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Facebook

Dansatorii sportivi din Râmnicu Vâlcea au obţinut rezultate remarcabile la Campionatul Naţional

Foto: FacebookWeek-end-ul trecut, mai exact în zilele de 5 şi 6 martie 2016, la Bucureşti, a avut loc Campionatul Naţional al României la Dans Sportiv, la care Clubul Ru Apolo din Râmnicu Vâlcea a participat cu patru perechi.

Dansatorii vâlceni au obţinut rezultate remarcabile. Murăruş Patrick şi Tuţuianu Bianca au obţinut medalia de bronz – locul 3, la Secţiunea Latino, la categoria de vârstă 10-11 ani, acolo unde s-au întrecut cu nu mai puţin de 35 de perechi. Aceeaşi pereche formată din Murărus Patrick şi Tuţuianu Bianca au obţinut şi locul 6 finala naţională, la secţiunea Standard, categoria de vârstă 10-11 ani.

Mai mult, perechea formată din Berbece Patrick – Roibu Alexia au obţinut două locuri III la Categoria Latino, vârsta 6-9 ani, şi la Secţiunea Standard.

De asemenea, pereche Dumitrascu David – Ciucioi Anca s-a calificat în semifinalele naţionale, iar perechea Filotie Luca – Gontoiu Andreea a avut o evoluţie spectaculoasa, având debutul la 12-13 ani.

Dansatorii din Râmnicu Vâlcea ai Clubului de dans Ru Apolo au fost pregătiţi de Bogdan Runceanu, Alexandru Runceanu şi Mihaela Runceanu.