Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cosmin Olăroiu, implicat într-un mare scandal cu o firmă din Râmnicu Vâlcea

Antrenorul Cosmin Olăroiu este implicat într-un scandal de proporții, care a pornit de la niște sume de bani, cu un partener de afaceri. Pare-se că „șeicul“ nu iartă și nici nu uită, căci s-a hotărât să își caute dreptatea la tribunal.
Cosmin Olăroiu i-a declarat „război“ unu afacerist cu care a fost partener o vreme, după ce acesta nu și-a mai respectat partea sa de înțelegere. Antrenorul a deschis, recent, un proces împotriva fostului partener, din Vâlcea, solicitând ca judecătorilor să dispună rezilierea contractului semnat cu cel din urmă.
Firma vizată de „șeicul“ Olăroiu deține o bază sportivă din județul Ilfov, dar are sediul social în Râmnicu Vâlcea, într-o locuință modestă de la marginea localității.
În încercarea de a recupera suma de 3.000 de lei, reprezentând valoarea pe care i-a achitat-o cu titlu de taxă de timbru judiciar într-un alt dosar, Cosmin Olăroi a deschis, în anul 2018, un alt proces.
Dat fiind că este vorba despre o sumă neînsemnată pentru bugetul lui Olăroiu, cel mai probabil, celebrul antrenor a deschis procesul pentru a demonstra că are dreptate și că vrea ca nimeni să și bată joc ce banii lui, câștigați prin muncă cinstită. Însă, din nefericire pentru el, magistrații nu s-au lăsat înduplecați de principiile pe care le-a invocat el, aşa că i-au respins cererea.

În 2016, Cosmin Olăroiu, alături de alte 14 persoane, a fost chemat în faţa judecătorilor, într-un dosar instrumentat de procurorii din Capitală, din cauza unor bancnote falsificate.
„Printre clienţi ne aflam eu şi antrenorul Cosmin Olăroiu. Am dat declaraţii, iar în cazul domnului Olăroiu a venit un avocat care a explicat că, în opinia lui, nu s-a comis nicio infracţiune, că bancnota depusă de Olăroiu nu e falsă. Bancnotele noastre au fost trimise în America, au fost expertizate şi de FBI, iar rezultatul a fost că bancnotele erau autentice. Situaţia nu a fost tocmai plăcută, fiindcă acuzaţiile erau grave, dar a fost bine că s-a lămurit problema“, a declarat pentru spynews.ro, unul dintre „suspecți“.